Tervetuloa kahville tai lounaalle!

Oma Maa -kahvila tarjoaa arkipäivisin pääosin osuuskunnan lähiluomuraaka-aineista valmistettua maukasta ja reilua vegaaniruokaa. Tarjoamme kymmenen euron arvoisen lounasaterian, johon kuuluu alkupalapöytä, juureen leivottua leipää, jälkiruoka sekä kahvi tai tee. Lisäksi tarjolla on erilaisia kahvilatuotteita kuten leivoksia, muffinsseja tai piirakoita sekä erikoiskahveja. Päivästä riippuen tarjolla on myös osuuskunnan kumppanuustilalla valmistettua, juureen leivottua tuoretta leipää. Myös muita tilatuotteita kuten jauhoja, hiutaleita ja kuivattuja palkokasveja myynnissä.

Oma Maan kahvilassa käytetään aina kun mahdollista kahvipapuja, joiden tuotanto ja jakeluverkostot perustuvat solidaarisuuteen, eettisyyteen ja alkuperäisyhteisöjen itsemääräämisoikeuden tukemiseen.

Kahvila on avoinna ke-pe klo 11-15 osoitteessa Kaarlenkatu 15. Tarkista päivän ruokalista facebookista.

Oma Maa tarjoaa myös catering-palveluita ja viihtyisää kahvilatilaamme voi vuokrata lähiluomutarjoilujen kera tai ilman. Tilaan mahtuu max. 25 henkilöä. Tarvittaessa projektori ja valkokangas saattavat järjestyä. Kysy tarjous sähköpostitse kahvila(at)omamaa.fi. Osuuskunta Oma Maan jäsenille kahvilan käytön jäsenhinta ­-30 %.