Oma Maan ruokajäseneksi liitytään ostamalla yksi tai useampi osuuskunnan tuotanto-osuus. Yksi tuotanto-osuus maksaa 200 euroa. Yksi osuus oikeuttaa sinut tilaamaan tiettyä osuutta osuuskunnan tuotannosta.  Liittymällä ruokajäseneksi voit siis ryhtyä helposti “luomutilalliseksi” ja syödä terveellistä lähiluomuruokaa joka päivä.

Ruokajäsenet syövät lähiluomua joka päivä.

Ruokajäsenet voivat erillistä satomaksua vastaan tilata tuotanto-osuuksiaan vastaavan viikottaisen satokassin. Satokassien sisältö tuotetaan Lassilan tilalla Tuusulassa ja ne voi noutaa osuuskunnan jäsentilasta ja kahvilasta Kalliossa tai suoraan tilalta Tuusulassa. Satokassitilauksesta ilmoitetaan jokaiselle satokaudelle erikseen. Satokassin tilaamiseen sitoudutaan aina koko satokaudeksi.

Vuonna 2017 osuuskunnalla on kolme tuotantomuotoa: avomaa, kokovuotinen kasvihuone ja kanala. Jokaiseen tuotantomuotoon on ostettava oma tuotanto-osuutensa. Tällä hetkellä avoinna on ainoastaan avomaatuotannon osuuksia. Jos olet kiinnostunut muista tuotanto-osuuksista, laita sähköpostia osoitteeseen jasenet (at) omamaa.fi ja lisäämme sinut jonotuslistalle. Osuuskunnan jäsenet ovat jonotuksessa etusijalla.

Ruokajäsenenä sinusta tulee yksi osuuskunnan omistajista. Ruokajäsenenä voit siis myös vaikuttaa ja osallistua osuuskunnan kaikkeen toimintaan. Ruokajäsenten lisäksi osuuskunnassa on tuottajajäseniä. Ruokajäsen voi erota osuuskunnasta heti halutessaan. Satokassitilauksiin sitoudutaan aina yksi satokausi kerrallaan. Jäsenyyden päätyttyä maksetut osuusmaksut palautetaan osuuskuntalain määrittelemällä tavalla, eli viimeistään eroamista seuraavan tilikauden lopussa.

Talvikausi 2017

Talven 2017 satokausi kestää joulukuusta 2016 toukokuun loppuun 2017.  Uudet ruokajäsenet voicat tilata satokassin liittymistä seuraavan kalenterikuukauden alusta alkaen.  Huom! Jos kalenterikuukauden alkuun on aikaa alle 3 vuorokautta, pyydämme liittymisen ja tilauksen yhteydessä olemaan meihin myös suoraan yhteydessä osuuskunnan jäsensähköpostin jasenet (at) omamaa.fi kautta.

Miten liityn ruokajäseneksi ja tilaan satokassin?

1. Liity ruokajäseneksi ostamalla haluamasi tuotanto-osuudet Oma Maan ruokajäsenille tarkoitetussa verkkokaupassa. Muistathan lukea myös toimitusehdot.

2. Maksa satomaksu kerran kuukaudessa.Satomaksun määrä riippuu tilattavasta satokassista. Satomaksu tulee maksaa aina etukäteen, ennen satokassin noutamista, edellisen  kuun 15. päivään mennessä.

Satomaksun voi maksaa joko verkkokaupassa tai suoraan osuuskunnan pankkitilille. Jos maksat satomaksun pankkitilille, muistathan laittaa saatetekstiksi tuotanto-osuuden omistajan nimen sekä minkä kuun satomaksusta on kyse (esim. “Reijola maaliskuu 2017″).

Osuuskunta Tuusulan Oma Maa

IBAN  FI44 5092 0920 2380 01

Muistathan, että satokassin tilaamiseen sitoudutaan aina koko satokaudeksi (6 kk) kerrallaan.

 

Jos haluat lisätietoa liittymisestä, ole toki meihin yhteydessä! Yhteystietomme näkyvät täällä.