Vaihdatko sinäkin kaupan peltoon?

Esimerkki kesän satokassista. Näitä saa siis kuukaudessa noin 4 settiä yhteishintaan 160 €.

Esimerkki talven satokassista. Näitä saa siis kuukaudessa noin 4 settiä yhteishintaan 120 €.

Oletko jo osuuskunnan jäsen ja haluat tilata satokassin kesäkaudelle 2018?
Voit tilata kesäkassin täällä >>

Kokeilitko jo tai haluat liittyä suoraan ruokaosuuskuntaan?
Jos haluat liittyä osuuskuntaan, voit hakea jäsenyyttä täällä >>

Kesäkausi kestää marraskuun loppuun. Satokassi noudetaan Tuusulasta luomutilaltamme (Paijalantie 341, Tuusula) tai Kalliosta kahvilaltamme (Kaarlenkatu 15) aina tiistaisin tai torstaisin klo 17-19 välillä.

Haluatko kokeilla ruokaosuuskunnan jäsenyyttä 2 kk ajan?
Kevään ja kesän satokassikokeilut olivat menestys, joten päätimme järjestää kokeilumahdollisuuden heille, jotka eivät vielä ehtineet kokeilla ruoan hankkimista ruokaosuuskunnasta! Eli kahden kuukauden ajan jäsenyyttä ruokaosuuskunnassa voi kokeilla ilman osuuskuntaan liittymistä.

Homma toimii näin:

– Valitse puolikas satokassi (80 €/kk, haku joka toinen viikko) tai kokonainen (160 €/kk, haku joka viikko).

– Hae kassillinen osuuskunnan viljelemää luomuruokaa Kalliosta tai suoraan luomutilalta Tuusulasta tiistaisin tai torstaisin syys- ja lokakuun ajan.

– Pääset kokeilemaan viljelyhommia osallistumalla talkoisiin valitsemanasi talkoopäivänä, jolloin saat keskittyä koko päivän luontoon ja elämän ylläpitämiseen kumpparit jalassa. Kuvissa on esimerkit talvikauden (1.3.–31.5.) ja kesäkauden (1.6.–31.12.) viikottaisesta satokassista.

 

Tilausehdot
Satokassin tilaus on määräaikainen tilaus kahdeksi kuukaudeksi eli tilaamiseen sitoudutaan kahden kuukauden ajaksi. Satokassin viikottainen sisältö ja koko vaihtelevat jonkin verran. Kesällä satokassin kuukausihinta (160 €) on laskettu koko satokauden arvioidun sadon perusteella. Satokassin sisältöä ei ole mahdollista mukauttaa yksittäisten tilaajien tarpeisiin tai toiveisiin. Tilaajan vastuulla on tulla vastaanottamaan satokassin toimitus sinä aikana, kun toimitus on ilmoitettu tapahtuvaksi.

Haluatko mukaan kokeilujaksolle seuraavan kuun alusta alkaen? Tilaus on sitova. Täytä lomake tästä

 

Jäsenyyden ehdot

Maksut

Satomaksu maksetaan kuukausimaksuna aina satokassin hakemista edeltävän kuukauden 15. päivä (eli esimerkiksi kesäkuun satomaksun eräpäivä on 15.5.).

Ruokajäsenet ovat vastuussa satokassien noudosta sovittuna jakoaikana. Satokassia voidaan säilyttää jakopisteissä myöhäisempää noutoa varten, jos jakopisteen tilat ym. sen kyseisellä hetkellä mahdollistavat. Jos satokassia ei noudeta sovitun ajan sisällä, sen sisältö otetaan käyttöön osuuskunnan muussa toiminnassa ruokahävikin minimoimiseksi. Noutamatta jäänyttä satokassia ei hyvitetä.

Kumppanuustyö

Kaikkia ruokajäseniä kannustetaan osallistumaan talkoisiin edes yhtenä talkooviikonloppuna! Se on mukavaa ja siinä oppii ja rentoutuu luonnon keskellä.

Osuuskunnan säännöt

Osuuskunnan säännöt ovat nähtävissä täällä.