Vaihdatko sinäkin kaupan peltoon?

Esimerkki kesän satokassista. Näitä saa siis kuukaudessa noin 4 settiä yhteishintaan 160 €.

Esimerkki talven satokassista. Näitä saa siis kuukaudessa noin 4 settiä yhteishintaan 120 €.

Kokeilitko jo tai haluat liittyä suoraan ruokaosuuskuntaan?
Jos haluat liittyä osuuskuntaan, voit hakea jäsenyyttä täällä >>
Kesäkausi alkaa kesäkuun 2018 alussa ja kestää
marraskuun loppuun (6 kk). Satokassi noudetaan Tuusulasta luomutilaltamme (Paijalantie 341, Tuusula) tai Kalliosta kahvilaltamme (Kaarlenkatu 15) aina tiistaisin klo 17-19 välillä.

Haluatko kokeilla ruokaosuuskunnan jäsenyyttä kesä-heinäkuun ajan?
Kevään satokassikokeilu oli menestys, joten päätimme järjestää toisen kokeilumahdollisuuden heille, jotka eivät vielä ehtineet kokeilla ruoan hankkimista ruokaosuuskunnasta! Eli kesä-heinäkuun ajan jäsenyyttä ruokaosuuskunnassa voi kokeilla ilman sitoutumista tällä tavoin:

-Maksat satomaksun 80-160 € 15.5.2018 mennessä ja haet kassillisen osuuskunnan viljelemää luomuruokaa Kalliosta tai Tuusulasta suoraan luomutilalta kerran viikossa tai joka toinen viikko kesä- ja heinäkuun ajan.

-Pääset kokeilemaan viljelyhommia osallistumalla talkoisiin valitsemanasi talkoopäivänä, jolloin saat keskittyä koko päivän luontoon ja elämän ylläpitämiseen kumpparit jalassa. Kuvissa on esimerkit talvikauden (1.3.–31.5.) ja kesäkauden (1.6.–31.12.) viikottaisesta satokassista.  

Tilausehdot
Satokassin tilaus on määräaikainen tilaus kesä- ja heinäkuulle, eli tilaamiseen sitoudutaan kahden kuukauden ajaksi. Satokassin viikottainen sisältö ja koko vaihtelevat jonkin verran. Kesällä satokassin kuukausihinta (160 €) on laskettu koko satokauden arvioidun sadon perusteella. Satokassin sisältöä ei ole mahdollista mukauttaa yksittäisten tilaajien tarpeisiin tai toiveisiin. Tilaajan vastuulla on tulla vastaanottamaan satokassin toimitus sinä aikana, kun toimitus on ilmoitettu tapahtuvaksi.

Haluatko mukaan kokeilujaksolle kesä-heinäkuuksi? Tilaus on sitova. Täytä lomake tästä

 

Jäsenyyden ehdot

Maksut

Satomaksu maksetaan kuukausimaksuna aina satokassin hakemista edeltävän kuukauden 15. päivä (eli esimerkiksi kesäkuun satomaksun eräpäivä on 15.5.).

Ruokajäsenet ovat vastuussa satokassien noudosta sovittuna jakoaikana. Satokassia voidaan säilyttää jakopisteissä myöhäisempää noutoa varten, jos jakopisteen tilat ym. sen kyseisellä hetkellä mahdollistavat. Jos satokassia ei noudeta sovitun ajan sisällä, sen sisältö otetaan käyttöön osuuskunnan muussa toiminnassa ruokahävikin minimoimiseksi. Noutamatta jäänyttä satokassia ei hyvitetä.

Kumppanuustyö

Kaikkia ruokajäseniä kannustetaan osallistumaan talkoisiin edes yhtenä talkooviikonloppuna! Se on mukavaa ja siinä oppii ja rentoutuu luonnon keskellä.

Osuuskunnan säännöt

Osuuskunnan säännöt ovat nähtävissä täällä.