10 perunaa
3 dl härkäpapurouhetta
2 sipulia
5-7 dl vettä
1 dl öljyä
3 tl grillausmaustetta (tai mustapippuri, paprika, juustokumina, suola)
1 tl provencen yrttiseosta
1 tl suolaa
Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen.
Pese perunat ja kuori huonot kohdat pois, muuten kuoret voi jättää perunoihin.
Viipaloi perunat ja pilko sipulit.
Lado vuokaan kerroksittain perunaa, härkäpapurouhetta ja sipulia, mutta jätä 2 perunaa vielä jäljelle.
Sekoita vesi, öljy ja mausteet ja kaada ne vuokaan – kaiken pitäisi jäädä juuri ja juuri veden alle.
Laita loput perunaviipaleet päällimmäiseksi, ne saavat jäädä veden päälle, jotta saavat kivan ruskean pinnan uunissa.
Paista kunnes perunat ovat pehmeitä ja päälimmäiset ruskeita.