Satokassi to 20.8. ja ti 25.8.
Sisältö:
- Vehnäriisi 1kg
- Kaurahiutale 750g
- Speltleipä (Lassilassa juureen leivottu)
- Falafel-kolmiot
- Peruna 1kg
- Härkäpapu
- Tomaatti
- Avomaankurkku
- Kesäkurpitsa
- Herne (tuore)
- Nippusipuli
- Lehtikaali
- Mangoldi
Mangoldi ja lehtikaali kannattaa säilyttää maljakossa kukkien tapaan, niin eivät nuukahda. Mangoldi-bouquet tyylikkäästi keskelle pöytää!
Menu
Aamiaiset:
- Speltleipä
- Vehnäriisipuuro
- Tuorekaurapuuro (Kätevää: laita illalla tekeytymään – syö aamulla)
Päivälliset:
- Falafelit mangoldipedillä (Valmiiksi Lassilassa tehty)
- Härkäpapu-kesäkurpitsakeitto
- Kreikkalaiset kesäkurpitsapyörykät ja avomaankurkku-tsatsiki
- Maukas perunapaistos
- Herne-lehtikaali-pasta
- Chilipaahdettua kesäkurpitsaa, mangoldia ja kirsikoita (halutessa vuohenjuuston kera)
- Lämpimät leivät
Herkku:
- Kaurakeksit