Kallio, Kaarlenkatu 15

Kallio, Kaarlenkatu 15

Luomuosuuskunta Oma Maa & co. etsivat vielä yhtä uutta yhteistilakumppania Kaarlenkatu 15:n kollektiiviin.

Kaarlenkatu 15 kollektiivi jakaa samanhenkisten toimijoiden kanssa kauniin tilan, joka sopii päivätyöhön, ruoanjakeluun sekä iltaisin tapaamis- ja tapahtumatilaksi.

Luomuosuuskunta Oma Maa tulee käyttämään tilaa ruoanjakeluun ja vähittäismyyntiin tiistaisin ja torstaisin klo 16-18. Toinen tilankäyttäjä on Kaarlenkadulla maanantaina ja tiistaina päiväsaikaan. Tila on siis vapaana iltaisin sekä keskiviikkona, torstaina, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina päiväsaikaan.

Tilavuokran jakamisesta ja tilan käytöstä muina aikoina osuuskunta on halukas neuvottelemaan ja sopimaan uusien yhteistilakumppaneidensa kanssa. Osuuskunta etsii yhteistyökumppaneita, jotka ovat kiinnostuneet alivuokraamaan Kaarlenkadun tilan päiväsaikaan (07:00-16:00) tapahtuvaan toimintaan kahden päivän aikana Ke-Su välillä. Yhteistyökumppanin tai -kumppanien yhteenlaskettu vuokraosuus tulee olemaan noin 300e/kk. Kumppanit saavat myös varata tilaa toimintakalenterista omien tarpeidensa mukaisesti.

Kaarlenkatu 15:n tila on kooltaan noin 64m2 (näyteikkunallinen, n. 40m2 kokoinen olohuone + 24m2 takahuone, jossa vessa ja keittiönurkkaus). Yhteensä tilan kulut ovat noin 900 euroa kuukaudessa.

Mikäli sinä (tai järjestösi, osuuskuntasi tm.) olet kiinnostunut mahdollisuudesta vuokrata Kaarlenkatu 15 päiväkäyttöön, laita viesti Rubylle (rubyvdwekken@gmail.com ) ja kerro, minkälainen tarve sinulla tai ryhmälläsi on.