Ohjeet päivitetty helmikuu 2021

Kumppanuustyö

Luomutilan ja ruokaosuuskunnan pyörittämisessä riittää hommaa! Talkoosuosituksemme on 16 h satokaudessa

Talkoo- eli kumppanuustyötä voi tehdä itsellesi sopivalla tavalla, esimerkiksi osallistumalla tilan töihin arkipäivinä klo 9.30-16, osallistumalla talkooviikonloppuihin, auttamalla satokassien jakamisessa Kallion jäsentilassa, osallistumalla viestintäryhmän toimintaan, tai vaikka auttamalla illallisten järjestämisessä (sitten, kun niitä voidaan taas järjestää). Lisätietoja näistä alla.

Jokainen voi merkitä itse tekemänsä talkootunnit tähän lomakkeeseen.

Erilaisista tapahtumista, talkoista ja kokousajoista ilmoitetaan jäsenille sähköpostissa.

Mikäli et pysty osallistumaan talkootyöhön, ota yhteyttä jasenet@omamaa.fi.

Talkoot tilalla

Haluatko talkoilla arkipäivänä?  Lue ohjeistus ja kerro tulostasi talkootyö-taulukossa (linkki sähköposteissa sekä facebook-ryhmässä).

Viikonlopputalkoista tiedotetaan etukäteen somessa, sähköpostissa ja talkootyö-taulukossa. Lisäksi niistä tehdään eventit facebook-ryhmään. Ilmoittauduthan talkoisiin etukäteen – mielellään hyvissä ajoin! Ilmoittaudu talkootyö-taulukossa (google sheet, jonka linkki sähköposteissa ja facebook-ryhmässä) tai facebook-eventissä, hätätapauksessa myös sähköpostilla jasenet@omamaa.fi 

Satokassien jako kahvilalla

Satokassien jako kahvilalla Kalliossa tapahtuu ruokajäsenten toimesta. Satojakoon voi tulla joko 1,5h tai 3h vuoroon oman ajankäytön ja jaksamisen mukaan.

Satojakoporukalla on viestintää varten käytössään oma WhatsApp-ryhmä, jonne pääset mukaan mikäli haluat liittyä satojakoremmiin. Satojakoon osallistuminen ei kuitenkaan edellytä WhatsAppin käyttöä tai ryhmään liittymistä.

Ilmoittaudu satojakoon talkootyö-taulukossa (google sheet, johon linkki löytyy sähköposteista sekä facebook-ryhmästä). Jos et löydä taulukkoa tai sinulla on muuta kysyttävää, kysy sähköpostitse jasenet@omamaa.fi.
Lue lisäohjeet

Viestintäryhmä

Jos haluat ideoida tai toteuttaa Oma Maan viestintää, ota yhteyttä jasenet@omamaa.fi.

Talkoiden merkitseminen

Talkootyötunteja tehtyäsi merkitse ne tähän lomakkeen.

Lomakkeen tarkoituksena on ymmärtää millaisia talkootöitä osuuskuntalaiset haluavat tehdä ja sen avulla voimme myös kehittää toimintaamme parempaan suuntaan. Samalla voit siis antaa palautetta talkoista; mikä toimi, mikä ei, mitä haluaisit muuttaa tai mitä haluaisit tehdä uudestaan.

Tovit Stadin aikapankista

Mikäli olet tehnyt enemmän kuin 16 talkootyötuntia satokauden aikana, voit halutessasi saada toveja Stadin Aikapankista ylimeneviä tunteja vastaan (1 tovi/työtunti). Tätä varten sinun tulee luoda oma tili Stadin aikapankkiin Stadin aikapankin nettisivujen kautta. Nettisivuilta löydät myös tietoa aikapankin toiminnasta ja rekisteröitymisestä. Rekisteröidyttyäsi saat sähköpostiisi viestin, missä on ohjeet aikapankissa toimimista varten. Tämän jälkeen voit tilata toveja Oma Maan tililtä omalle tilillesi. Mikäli haluat lisätietoja voit ottaa yhteyttä Rubyyn (yhteystiedot alla).

Lisätietoja

jasenet@omamaa.fi