Jos käytät hiutaleita tai jauhoja enemmän kuin ryynejä ja suurimoita, laita Kallion kaupalla mylly laulamaan. Samalla saat elämäsi tuoreimmat jauhot, joissa on paremmat ravintoarvot kuin jauhoissa yleensä. Ravintoarvo nääs heikentyy jyvän rikkoutuessa.

Kalliossa sijaitseva Oma maan entinen kauppa, jota luomuosuuskunta tarvitsee lähinnä kerran viikossa ruoan jakamiseen, on nyt yhteinen kulttuuritila nimeltä Kammari. (Oma maan kuivatuotteita voi myös ostaa Kammarin ollessa auki.) Kannattaa käydä vaikka kahvilla muutenkin kuin torstaisin, ja myllyä voi käyttää aina, paitsi kesken ohjelmanumeron tai keskustelutilaisuuden.

IMG_3860

Mikä on Kammari?
Kalliossa, Kaarlenkatu 15 kivijalassa sijaitseva kammari on yhteinen kulttuuritila, jossa erilaiset kritiikin, taiteen ja yhteistoiminnan muodot löytävät elintilaa muuten täysin yksityistetyssä kaupunkitilassa. Kulttuuritoiminta sisältää kravaattikriittistä keskustelua, itseviljeltyä teatteria, radikaaleja ristipistoja, improruokaa, kirjasto, elokuva-iltoja ja pysäyttämätöntä tanssia. Pelimannikulmassa kitara ja ukulele odottaa soittajaa aina kun kammari on auki. Taitoja ei tarvita.

Kammarin saitille >>