Haluatko oppia uutta? Tule mukaan kehittämään ruokaosuuskuntamme toimintaa!

Ruokaosuuskunta Oma Maa etsii helmi-maaliskuun alusta alkaen uusia tuottajajäseniä tuottamaan ruokaa ruokajäsenillemme kumppanuusmaatilallamme Lassilan tilalla Tuusulassa. Tuottajajäsenet tekevät osuuskunnassamme kiinnostuksestaan ja osaamisestaan riippuen erilaisia töitä viljelystä viestintään ja kahvilanpitoon, ja ruokajäsenemme auttavat talkootyövoimana. Etsimme nyt erityisesti motivoitunutta ihmistä tilan töihin. Kokemus maatilan hommista on ehdottomasti plussaa, mutta yhtä tärkeää on oma motivaatio ja halu olla aktiivisesti mukana rakentamassa uudenlaista ruoantuotannon muotoa.

Lassilan tilalla viljellään noin 50 hehtaarilla vilja- ja valkuaiskasveja sekä vihanneksia. Lisäksi tilalla jatkojalostetaan tuotteita osuuskunnan ruokajäsenten satokasseihin: leivomme leipää, pussitamme jauhoja ja hiutaleita sekä valmistamme erilaisia kasvipohjaisia elintarvikkeita. Talvikaudella toiminta painottuu erityisesti jatkojalostukseen. Lisäksi tilalla voi päästä hoitamaan kanoja tai kehittämään kasvihuonetuotantoamme. Kevään edetessä käynnistyy myös viljely ja kesällä töitä riittää joka suunnassa.

Tule mukaan nyt, ja pääset suunnittelemaan sitä, miten tilan töitä organisoidaan tuottajajäsenten välillä ja kehittämään omaa vastuualuettasi.

Saako edellä mainittu sinut nyökyttelemään? Onko sinulla antaa aikaa toiminnallemme maaliskuusta 2018 alkaen? Ole meihin yhteydessä mahdollisimman pian, niin pääsemme yhdessä suunnittelemaan sinulle sopivaa roolia osuuskunnassa! Yhteydessä voi olla tuottajajäseneemme Ulla Pulkkaan, ulla.kirsikka@gmail.com.