Tästä riittää noin 2 aikuiselle ja 2 lapselle, mutta usein kannattaa tehdä tuplasatsi ja syödä kaksi päivää keittoa, sillä tämä on toisena päivänä vielä parempaa!

  • 9 dl vettä
    Sopivasti Perunaa
    1 dl Härkäpapurouhetta
    Lehtikaalia
    Sipulia
    1,5-2 dl luomu rypsiöljyä (lisää sitten, kun keitto on muuten valmis)
    Suolaa, 6 maustepippuria, lipstikkaa jos löytyy
    Koristele persiljasilpulla

Pese potut ja lisää ne palasina kiehuvaan veteen. Lisää myös härkäpapurouhe ja sipulit sekä lopuksi lehtikaalisilppu ja mausta, mutta älä suotta keitä hyvää öljyä. Annan kiehua kunnes perunat ovat kypsiä ja sitten lisää rypsiöljy niin omegat säilyvät.

Vegaaninen ruoka on helposti liian vähärasvaista, älä säästele öljyssä.