Satokassi TO 15.9. ja TI 20.9. : Juuri nostettu peruna, nauris, punajuuri ja porkkana, juuri kerätyt tomaatti, chili ja mangoldi sekä härkäpavut (Jos pavun kuori häiritsee, kuori yksittäiset pavut. Keitä kuorineen 10 min, ilman kuoria 3 min.) Tilalla valmistetut hernefalafelit, härkäpapurouhe ja juureen leivottu ruisleipä. Nauti!
Viimeisimmät artikkelit
- Nokkosletut 11.6.2024
- Valkoviinifondyy 4.6.2024
- Lesekorput 26.3.2024
- Seminar : Agroecology farm incubators for Finland. Wednesday 6.3, 13-16pm, Lapinlahden Lähde (auditorium) 16.2.2024
- Ahvenanmaan pannukakku 15.2.2024
Avainsanat
bulgur (7)
falafel (6)
granola (4)
hampunsiemenet (4)
herne (13)
hernerouhe (8)
härkäpapu (18)
härkäpapujauho (4)
härkäpapurouhe (21)
kasvihuone (5)
kaurahelmi (5)
kaurahiutale (9)
kaurajugurtti (16)
kesäkurpitsa (14)
lanttu (13)
lehtikaali (14)
maa-artisokka (5)
mangoldi (8)
mannasuurimo (5)
nauris (9)
nokkonen (4)
ohrahiutale (7)
ohrasuurimo (15)
ohratto (5)
palsternakka (5)
peltokaverit (6)
peruna (30)
piparjuuri (5)
porkkana (7)
punajuuri (5)
ruishiutale (4)
ruisjauho (5)
satokassi (6)
seitan (9)
sipuli (4)
speltpasta (5)
spelttisuurimo (9)
talkoot (12)
tuoreet härkäpavut (4)
tuore härkäpapu (4)
vehnähiutale (4)
vehnäjauho (16)
vehnäriisi (10)
villiyrtti (5)
vuohenputki (5)
0 Comments
1 Pingback