Lainapiirin aikataulu 2021
  • Touko-kesäkuu: lainapiirin muodostaminen ja lainan maksu
  • Elokuu: osakeannin aikataulu ja lainan muuttamisen ehdot
  • Syys-lokakuu: osakeanti ja lainan muuttaminen osakkeiksi
  • Helmikuu: muuttamattomien lainojen takaisinmaksu

Osuuskunta on perustanut lainapiirin touko-kesäkuussa 2021. Lainapiirillä kerättiin siltarahoitusta kevään 2021 investointeihin yhteensä 23.020 euroa.

Lue lisää kevään 2021 investoinneista täältä >> 


Näin lainapiiri toimii


Lainapiirin lainat ovat lyhytaikaisia lainoja, jotka maksetaan takaisin syksyllä, 2021 järjestettävällä osakeannilla. Osuuskunta pidättää itsellään oikeuden maksaa lainat takaisin myös etuajassa.

Kaikille lainapiirin jäsenille tullaan tarjoamaan mahdollisuus muuttaa lainansa osakkeiksi osana syksyn 2021 osakeantia. Päätös lainan muuttamisesta osakkeiksi tulee tehdä syksyllä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana, kunhan osakeannin aikataulu ja lainojen muuttamisen ehdot ovat selvillä. Jos lainapiirin jäsen ei halua muuttaa lainaansa osakkeiksi, se maksetaan takaisin  28.2.2022 mennessä.

Lähden lainapiiriin mukaan, koska Omasta Maasta on pidettävä huolta monella tapaa. Viljelysmaan hyvinvointi ja biodiversiteetti
vaikuttavat niin lautastasolla kuin globaalissakin mittakaavassa planeetan tulevaisuuden kukoistukseen.
lainakummi AK Varjus

Lainapiirissä on mukana 26 lainaajaa, jotka ovat lainanneet osuukunnalle 23.020 euroa. Oma Maan allekirjoittama velkakirja lähetetään lainapiirin jäsenille postitse kesäkuun lopussa.

Kestävästi viljelty ruoka ja hyvinvoiva maa on tärkeintä mitä meillä on. Siksi haluan lähteä mukaan Oma maan lainapiiriin.
lainakummi Maija Lumme

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Katso kokoamamme vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin lainapiiristä. Voit kysyä lisää myös seuraavilta lainapiirissä mukana olevilta lainakummeilta:

Sami Keto: sami.keto(at)gmail.com, 040-0628292
Sofia Laine: sofia.laine(at)nuorisotutkimus.fi

Marika Lohi: marika.lohi(at)ehtaraha.fi,  050-3574661
Maija Lumme: maija.lumme(at)gmail.com

AK Varjus: ak(at)sustis.fi, 050 4344 034