Voiko mannaryyneistä tehdä muutakin kuin vispipuuroa? Jo vain, Italiassa käytetään maansuurimoita polentan tavoin. Kypsyy nopeasti ja on todella herkullista.
Ohje neljälle:
1l kasvislientä
2 dl Oma Maa mannasuurimoita
Rypsi tai oliiviöljyä
Vege ”parmesaani”
2 rkl kasvisrasvaa
4 portobellosientä tai 8-12 isoa herkkusieniä
Kylmäsavutofu tai falafel -paloja
Oma Maa vehnäleseitä
Muutama lehtikaalin lehti tai jonkin verran pakaste lehtikaalia
Valkosipulia
Suolaa ja mustapippuria
Lämmitä liemi, vatkaa joukkoon mannasuurimot ja hauduta kypsäksi n. 8 min. Sekoita kasvisrasva ja -”parmesaani” joukkoon. Mausta tarpeen mukaan suolalla ja mustapippurilla. Viipaloi tofu, kieritä se vehnäleseissä ja paista pannulla. Nosta sivuua ja paista kokonaiset sienet ja tofu. Silppua lehtikaali, viipaloi valkosipuli. Hauduta muutamia minuutteja öljyssä. Tarjoa puuro lisukkeiden kanssa.