Syksyn satokauden supereita kuiva-aineksia on vielä tallessa ja ajattelimme keskittyä nyt niiden syömiseen. Tänään alkoi aamu puurolla, jota lähdin valmistamaan miettien kuinka siistiä puurosta olisi parhaimmillaan mahdollista tehdä. Puurobaareja sikiää kaupungilla… Muotihinutukset sikseen, päihitetään ne. Meidän hiutaleet ovat sentään Jukan viljelemiä.
Maustettu hedelmäpuuro
- Kaura- tai ohrahiutaleita
- Kauramaitoa
- Kardemummaa
- Kanelia
-> Keitä hetki sekoittaen.
- Lisää omenaa palasina ja ripaus suolaa
-> Jätä hautumaan kannen alle.
Laita puuro lautaselle ja päälle jotain makeaa + siemeniä, esim.:
- Hampunsiemeniä
- Kuivattuja karpaloita
- Rusinoita
- Auringonkukansiemeniä