Emma Sairanen kirjoitti: Mulle kaurajugurtti on vähän haastava tuote, mutta taas onnistui loistavasti uusi kokeilu sen kanssa. 😍

Toivottavasti tästä reseptistä iloa jollekulle mulle, joka ei oikein saa kaurajugurttia käytettyä 😘

Ainekset:
– 150 g pakastepinaattia (Tuore lehtikaali ja/tai mangoldi toimii myös loistavasti. Silloin tosin kannattaa taikina vetää sauvasekoittimella hieman tasaisemmaksi.)
– 2,5 dl vehnäjauhoja (0,75 dl voi korvata kikhernejauhoilla jos haluaa lisätä proteiinia)
– 1 dl kaurahiutaleita
– 1 tl leivinjauhetta
– 1/4-1/2 tl suolaa
– 1,5 dl Oma maa kaurajugurtti
– 2,5 dl vettä
– 2 tl rypsiöljyä

1. Sulata pinaatti. (Tai revi tuoreet lehdet silpuksi.)
2. Sekoita kuivat aineet keskenään.
3. Lisää vesi, jugurtti, öljy ja lehdet.
4. Anna vetäytyä 15 min.
5. Paista pannulla.