Satokassin tilaamiseen sitoudutaan aina yhdeksi satokaudeksi kerrallaan (kesäkausi, talvikausi). Satokauden tilaukset ilmoitetaan osuuskunnalle ennen satokauden alkua ilmoitettuun määräaikaan mennessä (vanhoille jäsenille 15 päivää ennen satokauden alkua). Satokassi on noudettavissa kerran viikossa koko satokauden ajan. Pois jäävistä jakoviikoista tai -päivistä (esim. jouluna ja muina juhlapyhinä) ilmoitetaan tilaajille aina edellisen kuukauden aikana.

Satokassien jakopisteitä on tällä hetkellä kaksi:

    • Osuuskunnan kahvila Kalliossa, osoite Kaarlenkatu 15, Helsinki

    • Osuuskunnan kumppanuustila Lassilan tila Tuusulassa, osoite Paijalantie 341, Tuusula

Jakopisteitä on jatkossa mahdollista lisätä, jos uudelle jakopisteelle löytyy vähintään 10 satokassin tilaajaa per satokausi ja aktiivisia ruokajäseniä huolehtimaan satokassien jakamisesta.

Satokassien jakopäivät ja -ajat määritellään kullekin satokaudelle erikseen. Jakopäivien määrä riippuu aina kunkin satokauden satokassien tilaajien kokonaismäärästä. Tyypillisesti jakopäiviä on kesäkaudella ollut kaksi (tiistai ja torstai), talvikaudella yksi (tiistai). Jakoaika on tyypillisesti ollut klo 17-19.

Satojako kesäkaudella 2018

Kesäkaudella 2018 satokasseja jaetaan lähtökohtaisesti tiistaisin klo 17-19. Jos saamme riittävästi lisätilauksia kesäkuussa, voimme mahdollisesti lisätä toisen jakopäivän (torstaisin klo 17-19).

Satojako talvikaudella 2019

Talvikaudella 2019 jakopäiviä on tilausmäärästä riippuen 1 tai 2. Talvikausi 2019 kestää tammikuun 2019 toisesta viikosta toukokuun 2019 loppuun.