Helsingin Kallio
Kaarlenkatu 15
Satojakopäivä joko tiistai tai torstai klo 17.30–19.00

Tuusula
Lassilan luomutila, Paijalantie 341
Satojakopäivä joko tiistai tai torstai klo 17.00–19.00

Järvenpää
Järvenpään kirjasto, Kirjastokatu 8
Satojakopäivä torstai klo 17.30–18.00

Kumpula
Limingantie 57, Helsinki
Satojakopäivä tiistai klo 18.15–19.00

Etelä-Haaga
Vanha viertotie 17, Helsinki
Satojakopäivä torstai klo 18.00–18.30


Näin satojakopisteet toimivat 

Satokassien jakopisteitä on tällä hetkellä viisi. Lisäämme jakopisteitä, jos uudelle uudelle jakopisteelle löytyy vähintään 10 satokassin tilaajaa sekä aktiivisia ruokajäseniä huolehtimaan satokassien jakamisesta.

Satojakopäivät ja -ajat tarkistetaan aina satokauden alussa. Jakopäivien määrä per jakopiste riippuu kyseisen jakopisteen tilausten määrästä.

Ruokajäsenet ilmoittautuvat hakemaan satokassiaan tietystä jakopisteestä. Jakopisteen valinta on lähtökohtaisesti voimassa koko satokauden, mutta tarvittaessa hakupaikan voi vaihtaa aina kuun vaihteessa ilmoittamalla siitä osoitteeseen jasenet(at)omamaa.fi.

Mikäli et pääse hakemaan satokassiasi jakoaikana, voit pyytää jotakuta ystävääsi noutamaan osuutesi puolestasi. Muistathan kuitenkin aina ilmoittaa hakijalle, millä nimellä osakkuus on, jotta satokassi voidaan hänelle antaa.

Satokassia voidaan myös mahdollisuuksien mukaan säilyttää jakopisteissä myöhäisempää noutoa varten. Tällä hetkellä satokassin voi noutaa Kalliossa jakopäivää seuraavina jakopäivän jakoaikana ja Tuusulassa jakopäivää seuraavina päivinä tilapuodin aukioloaikoina. Näihin aikoihin voi kuitenkin tulla poikkeuksia loma-aikoina. Muutoksista aukioloajoissa ym. tiedotetaan aina osuuskunnan jäsenten facebook-ryhmässä.

Kannattaa muistaa, että myöhäisempi nouto on kuitenkin aina hakijan omalla vastuulla: satokassissa saattaa olla tuotteita, jotka vanhentuvat nopeasti, ja jos liian monta satokassia jää hakematta, voi meiltä loppua säilytystilat kesken. Vanhentumassa olevat tuotteet otetaan käyttöön osuuskunnan muussa toiminnassa ruokahävikin minimoimiseksi. Kylmätuotteet esimerkiksi otetaan käyttöön 4-5 päivää jakopäivän jälkeen. Kuivatuotteita säilytetään mahdollisuuksien mukaan seuraavan viikon jakopäivään saakka. Noutamatta jäänyttä satokassia ei hyvitetä.