Kekrissä syötiin ihanaa ruokaa! Tässä samaa seitan-lehtikaali-pataa, mutta ohessa juuresten sijaan spelttisuurimoita, jotka on ihan mainio valinta aina, kun pitää kokata isolle porukalle. (Speltin valmistus: keitä suurimot runsaassa vedessä mausteiden kera, esim. Kurkuma ja provencen yrtit, suola, valuta vesi pois jos sitä jäi keittäessä imeytymättä, lisää luomurypsiöljyä.)
Ja tässä kokkiryhmän valmistaman kekriannoksen resepti:
Lehtikaalia saksittuna
Vähän vettä
Rypsiöljyä
Suolaa
Mustapippuria
Uuniin 200 astetta
20-30 minuuttia
Lisää joukkoon pannulla paistetut seitan-palat ja puolikkaaksi halkaistut sipulit
Uunissa vielä 15 minuuttia
Juurespata oli vain isoja palasia perunaa ja porkkanaa
Öljyä
Sipulia
Vähän väriksi lehtikaalia
Mausteita
Uunissa 200 astetta 1,5-2h, osan aikaa ilman kantta