b8ec6c75a34de496896e2a42bdf2621b

Talkoot ovat säännöllisesti aina parillisina viikonloppuina. Talkoovelvoitetta ei todellakaan ole – älkööt stressatko. Mutta he, joita tilan työt arjen vastapainoksi kiinnostavat, ovat tervetulleita talkoilemaan. Viimeisimmässä osuuskunnan kokouksessa päätettiin, että Lassilassa tullaan tästä viikosta lähtien järjestämään talkoita joka kuukauden toisena ja neljäntenä viikonloppuna (parillisten viikkojen lauantait ja sunnuntait).

TALKOO-OHJEET:
Ennalta ei tarvitse osata mitään vaan hommiin ohjeistetaan.

Ruoka ja majoitus:
Lassilan tila tarjoaa talkooväelle ruoat ja telttamajoituksen. Jos tulet vain lauantaiksi, tarvitset mukaasi pihatöihin soveltuvat ulkovaatteet ja kengät sekä työhanskat (jos löytyy). Mikäli suunnitelmissasi on saunoa, pakkaa mukaasi myös pyyhe ja peseytymisvälineet, iltapalaevästä sekä mahdolliset saunaoluet. Jos suunnittelet jääväsi Lassilaan yöksi, varaa matkaasi myös paksu makuualusta sekä lämmin makuupussi.

Ilmoittautuminen:
Jotta osaamme varata talkooviikonlopuksi sopivan määrän ruokaa, ilmoitathan tulostasi etukäteen Timo Elomaalle: timo.elomaa@hotmail.com tai puh. 044 073 3376. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, kuinka pitkäksi aikaa olet tulossa, tarvitsetko autokyytiä (Hyrylä-Lassila-Hyrylä) vai oletko tulossa paikalle henkilöautolla, jossa sattuu vielä olemaan paikkoja vapaana.

Saapumisohjeet
Paikalle pääsee joko autolla, junalla+pyörällä tai bussilla+autokyydillä. Tilan osoite on Paijalantie 341, 04300 Tuusula.

Bussi + autokyyti
Bussi Helsingistä Hyrylään lähtee Kampin terminaalista lauantaina klo 10.40. Autokyyti Hyrylästä Lassilan tilalle noin klo 11.15.
https://liput.matkahuolto.fi/connectionlist?lang=fi&departureDate=2015-05-23&departurePlaceId=p1001&arrivalPlaceId=p576#breadcrumb
Muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli tarvitset kyydin Hyrylästä Lassilaan ja/tai Lassilasta Hyrylään.

Juna + pyörä:
Lassilaa lähinnä oleva juna-asema on Järvenpäässä, jonne pääsee R tai H-junalla. Järvenpään juna-asemalta Lassilaan on noin seitsemän kilometrin matka. Miltei koko reitin pystyy ajamaan pyöräteitä pitkin, joten juna+pyörä-yhdistelmä onnistuu myös lapsen/lasten kanssa tulevalle.

Paluu Hyrylästä Helsinkiin:
Kyyti tilalta Hyrylään onnistuu sekä lauantaina että sunnuntaina, toki mieluiten niin, että useampi talkoolainen lähtee samaan aikaan. Bussiaikataulut Hyrylä-Helsinki löytyvät osoitteesta: https://liput.matkahuolto.fi/connectionlist?lang=fi&departureDate=2015-05-23&departurePlaceId=p576&arrivalPlaceId=p1001#breadcrumb

Lisätietoja ja tarkempia saapumisohjeita voi kysellä Timolta, puh. 044 073 3376.