Satokassin bulgurpussissa oli valitettavasti väärä etiketti (bulgurjyvän nimittäin).
Keittoaika on oikeasti siis lyhyempi, noin 8 minuuttia.
Talvella jätämme usein tomaatit ja mintun pois, kesällä niitä riittää taas.
Ainekset (4 annosta)
5 dl vettä
2 dl bulguria
100 g tuoretta persiljaa
1 punasipuli hienonnettuna
1/2 kurkku (hienonnettuna)
1 dl luomu sitruunan mehua
3 rkl orypsiöljyä
1/4 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
Tee näin:
Keitä 5 dl vettä kiehuvaksi.
Lisää 2 dl bulguria.
Anna kiehua noin 8 minuuttia (tarkista kypsyys).
Huuhtele siivilässä kylmällä vedellä nopeasti.
Valuta.
Hienonna persilja ja punasipuli. Kuori kurkku, poista siemenet ja kuutioi se.
Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Anna tabbouleh-salatin tekeytyä hetki kylmässä.