Kesäkauden satokassista löytyy kattava valikoima Oma Maan tuotteita. Avomaalta saadaan juureksia kuten perunaa, porkkanaa ja lanttuja sekä härkäpapuja, viidenlaista viljaa ja mansikoita. Kasvihuoneessa kasvaa puolestaan tomaatteja, papuja ja erilaisia salaatteja kuten mangoldia. Lisäksi keräämme villivihanneksia ja yrttejä. Syötävästä metsästä poimimme omppuja ja päärynöitä. Lisäksi teemme itse juureen leivottua leipää, kaurajugurttia, seitania ja herhefalafeleja.

Toukokuu

TOUKOKUU

In April we will be continuing our efforts to keep a stable temperature in the greenhouse despite the cold backdrop, as well as start up more fully fledged a next planting season. We still have potatoes left and they will be shared in the bags during at least February or even until March. They have carried us well through, as we managed to take out all of the ground last season. So thank all of you 'talkoilijat'!


T O U K O K U U N    T A P A H T U M A T


8.2. perjantai, klo 18-21,  
Kaarlenkatu 15  |  Farm Dining Dinner   
  • Ajankohtaisista raaka-aineista on koostettu kolmen ruokalajin menu, jonka hinnan päätät sinä itse!
  • Dinnerin lomassa käytävän keskustelun teemana pakkaukset, eli miten voisimme olla ekologisempia myös niissä
  • Varaa paikkasi: jasenet@omamaa.fi

16.2 launtaina
, klo 17-19, Kaarlenkatu 15 | Viljelysuunnitelma tapaaminen
  • Tule mukaan keskustelemaan ja vaikuta siihen mitä yhdessä viljelemme seuraavalla kaudella
  • Lisää infoa FB-tapahtumassa

21.2. torstaina
, klo 17-20, Kaarlenkatu 15  |  Info ja hallituksen kokous
  • infopiste satojaon aikana klo 17-19
  • avoin hallituksen kokous satojaon jälkeen, klo 18-20

23.2. lauantaina
Lassilan tila  |  Tutustuminen ja talkoot
  • Esittelykierros tilan toimintaan, jonka jälkeen talkoilemme
  • Talkookyytejä järjestelemme FB-ryhmässä
  • Ota mukaan lämmintä vaatetta ja kumisaappaat sekä työhanskat

Kesäkuu

Heinäkuu

HEINÄKUU

H E I N Ä K U U N    T A P A H T U M A T


8.2. perjantai, klo 18-21,  
Kaarlenkatu 15  |  Farm Dining Dinner   
  • Ajankohtaisista raaka-aineista on koostettu kolmen ruokalajin menu, jonka hinnan päätät sinä itse!
  • Dinnerin lomassa käytävän keskustelun teemana pakkaukset, eli miten voisimme olla ekologisempia myös niissä
  • Varaa paikkasi: jasenet@omamaa.fi

16.2 launtaina
, klo 17-19, Kaarlenkatu 15 | Viljelysuunnitelma tapaaminen
  • Tule mukaan keskustelemaan ja vaikuta siihen mitä yhdessä viljelemme seuraavalla kaudella
  • Lisää infoa FB-tapahtumassa

21.2. torstaina
, klo 17-20, Kaarlenkatu 15  |  Info ja hallituksen kokous
  • infopiste satojaon aikana klo 17-19
  • avoin hallituksen kokous satojaon jälkeen, klo 18-20

23.2. lauantaina
Lassilan tila  |  Tutustuminen ja talkoot
  • Esittelykierros tilan toimintaan, jonka jälkeen talkoilemme
  • Talkookyytejä järjestelemme FB-ryhmässä
  • Ota mukaan lämmintä vaatetta ja kumisaappaat sekä työhanskat