Kaunis tilamme Kalliossa on vailla yhteistilakumppaneita!

Kallio, Kaarlenkatu 15

Kallio, Kaarlenkatu 15

Luomuosuuskunta Oma Maa etsii uusia yhteistilakumppaneita Kaarlenkatu 15:n kollektiiviin.

Osuuskunta jakaisi tilan mieluusti jonkin samanhenkisen porukan – toisen osuuskunnan, freelance-ryhmän tai järjestön – kanssa. Lisäksi Oma Maa haluaisi mielellään edelleen nähdä tilan tapaamis- ja tapahtumapaikkana erilaisille yhteisötalouden toimijoille ja järjestöille.

Luomuosuuskunta Oma Maa tulee käyttämään tilaa ruoanjakeluun ja vähittäismyyntiin tiistaisin ja torstaisin klo 16-18. Tilavuokran jakamisesta ja tilan käytöstä muina aikoina osuuskunta on halukas neuvottelemaan ja sopimaan uusien yhteistilakumppaneidensa kanssa. Osuuskunta etsii nyt ensisijaisesti yhteistyökumppaneita, jotka ovat kiinnostuneet alivuokraamaan Kaarlenkadun tilan päiväsaikaan (07:00-16:00) tapahtuvaan toimintaan. Yhteistyökumppanin tai -kumppanien yhteenlaskettu vuokraosuus tulee olemaan noin 600e/kk.

Kaarlenkatu 15:n tila on kooltaan noin 64m2 (näyteikkunallinen, n. 40m2 kokoinen olohuone + 24m2 takahuone, jossa vessa ja keittiönurkkaus). Yhteensä tilan kulut ovat noin 900 euroa kuukaudessa.

Mikäli sinä (tai järjestösi, osuuskuntasi tm.) olet kiinnostunut mahdollisuudesta vuokrata Kaarlenkatu 15 päiväkäyttöön, laita viesti Rubylle (rubyvdwekken@gmail.com ) ja kerro, minkälainen tarve sinulla tai ryhmälläsi on.

Luomuosuuskunta Oma Maan ja nykyisen yhteistilakumppanin, kulttuuritila Kammarin, yhteistyö päättyy 31.5. Kammarin laajentaessa toimintaansa.