Parhaimmillaan isot, tuoreet härkäpavut ovat yksinkertaisesti valmistettuna: kypsennys ilman palkoa kiehuvassa, suolatussa vedessä 3-5 minuuttia + nopea huuhtaisu kylmällä vedellä jotta kypsyminen lakkaa. Lautaselle rasva & suola.
Viimeisimmät artikkelit
- Lesekorput 26.3.2024
- Seminar : Agroecology farm incubators for Finland. Wednesday 6.3, 13-16pm, Lapinlahden Lähde (auditorium) 16.2.2024
- Ahvenanmaan pannukakku 15.2.2024
- Sienisipuli Galette 6.2.2024
- Perunasoselaatikko 24.1.2024
Avainsanat
bulgur (7)
falafel (6)
granola (4)
hampunsiemenet (4)
herne (13)
hernerouhe (8)
härkäpapu (18)
härkäpapujauho (4)
härkäpapurouhe (21)
kasvihuone (5)
kaurahelmi (5)
kaurahiutale (9)
kaurajugurtti (16)
kesäkurpitsa (14)
kurpitsa (4)
lanttu (13)
lehtikaali (14)
maa-artisokka (5)
mangoldi (8)
mannasuurimo (5)
nauris (9)
ohrahiutale (7)
ohrasuurimo (15)
ohratto (5)
palsternakka (5)
peltokaverit (6)
peruna (30)
piparjuuri (5)
porkkana (7)
punajuuri (5)
ruishiutale (4)
ruisjauho (5)
satokassi (6)
seitan (9)
sipuli (4)
speltpasta (5)
spelttisuurimo (9)
talkoot (12)
tuoreet härkäpavut (4)
tuore härkäpapu (4)
vehnähiutale (4)
vehnäjauho (15)
vehnäriisi (10)
villiyrtti (5)
vuohenputki (5)