Kiinnostaako kestävä ruoantuotanto, kumppanuusmaatalous ja permakulttuurinen viljely?

Ruokaosuuskunta Oma Maa etsii joulukuun alusta alkaen uusia tuottajajäseniä auttamaan ruoantuotannossa kumppanuusmaatilamme Lassilan tilalla Tuusulassa. Tuottajajäsenet tekevät osuuskunnassamme erinäköisiä töitä, viljelystä viestintään ja kahvilanpitoon. Nyt etsimme motivoituneita tuottajajäseniä nimenomaan tilan pään töihin. Kokemus maatilan hommista on plussaa, mutta oleellista on oma motivaatio, halu olla aktiivisesti mukana rakentamassa uudenlaista ruoantuotannon muotoa.

Lassilan tilalla viljellään noin 50 hehtaarilla vilja- ja valkuaiskasveja sekä vihanneksia. Lisäksi tilalla jatkojalostetaan tuotteita osuuskunnan ruokajäsenten satokasseihin: leivomme leipää, pussitamme jauhoja ja hiutaleita sekä valmistamme erinäköisiä kasvipohjaisia elintarvikkeita. Talvikaudella toiminta painottuu erityisesti jatkojalostukseen. Lisäksi tilalla voi päästä hoitamaan kanoja tai kehittämään kasvihuonetuotantoamme. Kevään edetessä käynnistyvät myös viljelyhommat ja kesällä töitä riittää joka suunnassa.

 

Saako edellä mainittu sinut nyökyttelemään? Onko sinulla antaa aikaa toiminnallemme talvesta 2018 alkaen? Ole meihin yhteydessä mahdollisimman pian!  Yhteydessä voi olla tuottajajäseneemme Ulla Pulkkaan, puh. 041 536  8183, tai hallituksen jäseneen Kimmo Englundiin, puh. 040 539 1400. Sähköpostitse meidät saa kiinni osoitteesta toimisto@omamaa.fi.