Keväällä maalis-huhtikuussa vanha sato on lopuillaan, kesäkuussa kassi alkaa jälleen täyttyä uudesta sadosta. Työskentelemme sen eteen, että mahdollisimman pian reilusti ja ekologisesti tuotettu ruoka olisi normi, sillä nykyistä ruokajärjestelmää maapallo ei kestä. Maailma muuttuu, kun sitä muutetaan.
Leipomosta
Hapanjuureen leivottu 100 % ruisleipä
Hapanjuureen leivottu vehnäpatonki
Seitan-mangoldi-pizzapiirakka
Valkosipulikastike (Sopii hyvin esim. falafelien tai vihannesten kastikkeeksi, tai Pyttipannuun >>)
Kaurajogurtti (Reseptejä >>)
Falafelit (Syö sellaisenaan tai lämmitä osaksi ateriaa)
Kasvihuoneesta
Mangoldi + mizuna (huuhtele kasvihuoneen antimet multahippujen varalta)
Kassin sisältö vaihtelee sadon mukaan. Satokassin antimet on kasvatettu ja valmistettu itse. Toivottavasti maistuu!