Artikkelit:
Euroopan Unioni 17.12.2015: Oma Maa paras solidaarisuustalouden käytäntö. Kirjoittaja Maija Lumme.
Pax-lehti 05/2016: Solidaarisuustalous ruohonjuuritason vaihtoehtona rikastumisen tavoittelulle. Kirjoittaja Nora Luoma.
Kepa.fi 29.5.2016: Ruoka on poliittinen teko – vastuullisuus edelleen kaukana. Kirjoittaja Janne Hukka.
Keski-Uusimaa 24.4.2017: Tuusulalainen tila tekee ainutlaatuista yhteistyötä ainoana maailmassa. Kirjoittaja Satu Jalo. (Versio jutusta ilmestyi myös printtilehdessä 22.4., sivu 18.)
Kodin Pellervo 2017: Reilut terveiset pellolta. Kirjoittanut Sirpa Palokari.
Radio:
Ajantasa 27.1.2017: Pellolta pöytään – millaisin ehdoin?
Videot:
KSL-opiston tekemässä kumppanuusmaatalous-aiheisessa videossa Oma Maan viljelijä Jukka Lassila avaa ekologisuuteen ja ruoan tuotantoon liittyviä tärkeitä ja laajoja aiheita.
Oma Maan viljelijä Jukka Lassila oli kertomassa osuuskunnan toiminnasta Setlementtiliiton Maailmanmuuttajat-päivillä vuonna 2016 osana Hyvien yritysten Pecha Kucha -osuutta.
Oma Maa on valittiin 2015 parhaana suomalaisena solidaarisuustalouden käytäntönä osaksi eurooppalaista solidaarisuustalouden tutkimusta. Alla oleva, Eetti ry:n tekemä video on osa eurooppalaista Sustainability and Solidarity in Economy – hanketta.
Seitsemän Oma Maan ruokajäsentä ja aktiivia kertovat kokemuksistaan osuuskunnasta. Mikä sai heidät lähtemään mukaan? Millaiseksi kokemus on osoittautunut? Mutkatonta puhetta arvoista, kulutuksesta, ruoasta ja yhteisöllisyydestä.