Tule mukaan kehittämään ruokaosuuskuntamme toimintaa! Lassilan luomutilalla on jo 5 henkilöä töissä päivittäin.

Nyt etsimme eritoten kokkia/leipuria, sillä suuri osa jokapäiväisestä työstä on kokkaamista ja leipomista.

PALKKA
Olemme pikku hiljaa kasvaneet ja pystymme maksamaan osalle jo palkkaa. Suuri osa työstä on edelleen vapaaehtoistyötä. Voimme kuitenkin tehdä työkokeilusopimuksen. Tavoitteena on, että voimme maksaa pian palkkaa koko ydintiimille.

KIELITAITO
Suomenkielentaito on plussaa, mutta englannillakin pärjää.

RUOKAOSUUSKUNTA OMA MAA
Ruokaosuuskunta Oma Maa etsii lisää aktiiveja tuottamaan ruokaa ruokajäsenillemme kumppanuusmaatilallamme Lassilan tilalla Tuusulassa. Kokemus kokin työstä (& maatilan hommista) on ehdottomasti plussaa, mutta yhtä tärkeää on oma motivaatio ja halu olla aktiivisesti mukana rakentamassa uudenlaista ruoantuotannon muotoa. Täällä oppii permakulttuurista ja ekologisesta luomuviljelystä kaiken mahdollisen ja päivittäin mukana olevat saavat satokassin viikottain.

Lassilan tilalla viljellään noin 50 hehtaarilla ravintoa koko ruokaympyrän kattavasti. Lisäksi tilalla jatkojalostetaan tuotteita osuuskunnan ruokajäsenten satokasseihin: leivomme leipää, pussitamme jauhoja ja hiutaleita sekä valmistamme erilaisia kasvipohjaisia elintarvikkeita. Talvikaudella toiminta painottuu erityisesti jatkojalostukseen. Lisäksi tilalla voi päästä hoitamaan kanoja tai kehittämään kasvihuonetuotantoamme. Peltoviljely alkaa pian. Lisäksi valmistamme Farm Dining -illallisia Helsingin Kalliossa ravintolatilassamme (noin kerran kuukaudessa) sekä täällä Lassilan luomutilalla Tuusulassa.

KIELITAITO
Työkielinä suomi ja englanti.

Lähetä hakemus tai kysy lisää:  Ulla.kirsikka@gmail.com