- 3 dl keitettyjä härkäpapuja
- 2 rkl öljyä
- 1 rkl intiaanisokeria (tai hunajaa)
- ½–1 tl suolaa
- ½-1 tl chilijauhetta
- ¼ tl mustapippuria
- ¼ tl korianteria *
- ¼ tl kurkumaa *
- ¼ tl kuminaa *
- ½ tl kanelia
Päätä mausteiden määrä fiiliksen mukaan, toiset tykkää tykimmistä.
Kuivaa keitetyt pavut huolellisesti talouspaperilla tai keittiöpyyhkeellä, sillä kosteus estää papujen rapsakoitumisen paahdettaessa.
Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa ja kaada seos leivinpaperilla päällystetylle pellille. Paista uunissa toisiksi ylimmällä tasolla 175 asteessa 30–50 minuuttia, niitä täytyy vähän tarkkailla ja käännellä. Kun pavut ovat melko kuivia ja rapsakoita, ne ovat parhaimmillaan. Nauti snacksinä, välipalana tai osana ateriaa.