- seitansuikaleita
- 2 porkkanaa
- 2 lanttua/naurista
- 3 sipulia
- 20 kokonaista mustapippuria
- 3 laakerinlehteä
- 1 rkl öljyä
- 1 tl valkopippuria
- 1 tl currya
- 2 tl suolaa
- n. 7 dl vettä
- Paista seitansuikaleita reilussa öljyssä curry-mausteen ja suolan kera muutama minuutti.
- Pese ja paloittele porkkanat, lantut, nauriit sekä sipulit keskikokoisiksi lohkoiksi.
- Laita paistetut seitanpalaset sekä loput ainekset ja mausteet sekä vesi kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia ja hauduta jälkilämmöllä tarjoiluun asti. Mitä kauemmin haudutat, sen parempaa tulee!
- Tarjoile karjatonta paistia keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kera.