• seitansuikaleita
  • 2 porkkanaa
  • 2 lanttua/naurista
  • 3 sipulia
  • 20 kokonaista mustapippuria
  • 3 laakerinlehteä
  • 1 rkl öljyä
  • 1 tl valkopippuria
  • 1 tl currya
  • 2 tl suolaa
  • n. 7 dl vettä
  1. Paista seitansuikaleita reilussa öljyssä curry-mausteen ja suolan kera muutama minuutti.
  2. Pese ja paloittele porkkanat, lantut, nauriit sekä sipulit keskikokoisiksi lohkoiksi.
  3. Laita paistetut seitanpalaset sekä loput ainekset ja mausteet sekä vesi kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia ja hauduta jälkilämmöllä tarjoiluun asti. Mitä kauemmin haudutat, sen parempaa tulee!
  4. Tarjoile karjatonta paistia keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kera.